Megint elbukott egy pert a Fidesz szennymédiája

Tegnap elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék egy újabb, a kormánypártok által a Jobbikról megfogalmazott vádról mondta ki: szemenszedett hazugság.

A betelepítési kvóták által előírtnál is jóval nagyobb számú migránst önkéntesen hazánkba telepítő Fidesz propagandatermékei közül a Lokál kezdte még tavaly januárban terjeszteni azt a hazugságot, hogy Vona Gábor, a legerősebb ellenzéki párt elnöke kiállt a letelepedési kvóták mellett - áll a Jobbik csütörtök reggeli közleményében.

Mint ismert, a párt miniszterelnök-jelöltje ezért még tavaly perelt, és miután jogerős ítélet mondta ki sajtó-helyreigazítási perben, hogy hazugsággal vádolták őt, a jóhírneve védelmében is pert indított a fideszes szennylap ellen.

Ebben a perben mondta ki az elsőfokú bíróság, hogy a Lokál azzal, hogy ilyen valótlanságot közölt a Jobbik elnökéről, a személyiségi jogait is megsértette, és kötelezte őket nyilvános bocsánatkérésre és a perköltséggel együtt közel félmillió forint megfizetésére.

Ugyanezt a hazugságot állította Vona Gáborról nemrég Dömötör Csaba, a fideszes hazugsággyár egyik vezetője, akivel szemben a peres eljárás már folyamatban is van ezért a bíróságon - áll a párt közleményében.

Mint ismert, a párt sorra nyeri a pereket a Fidesz propagandasajtójával szemben. Ezeket terjedelmi okokból nehéz egy cikkbe összegyűjteni, ezért most idetesszük ezt szemléltetésnek:

Ismét beégett a fideszes propagandagyár: milliókat fizethetnek Vonának

A megnyert perekről szóló híradások gyakoriságát tekintve, nyugodtan kijelenthető, hogy a kormánypárti propagandagyárnak semmilyen hazugság sem drága, ha a Jobbikról vagy Vona Gáborról van szó. Ettől függetlenül azonban fizetniük kell. Ismét. A Fővárosi Ítélőtábla immáron jogerős ítélete adott újabb óriási pofont a kormánypárti lakájmédiának.