2018. 02. 17. 15:57

„Nem Budapesten, egy íróasztal mögött írták”: külön Balaton-programmal jön a Jobbik

Egész évben elérhető, szabad, biztonságos és egészséges Balatonért fognak küzdeni a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei – ígéri a legnagyobb, az Orbán-kormány leváltására egyedüli esélyes ellenzéki párt.

Öt téma, öt jelölt – ez a lényege a Jobbik Balaton-programjának. Az ellenzéki párt tókörüli választókerületiben induló képviselőjelöltek összefogtak, és összeállítottak egy olyan programot, amit

nem Budapesten az íróasztal mögött írtak meg, hanem a Jobbik jelöltjei a saját választókerületükben gyűjtött tapasztatokat gyűjtöttek össze.

Ennek összefoglalójára külön kiadványt is készítettek.

Bővebben az N1TV riportjában:

Kepli Lajos jobbikos parlamenti képviselő, aki újabb négy évre tervez az Országgyűlésben, többek között elmondta: sehol nem lenne szabad belépődíjat szedni egy nemzeti kincs után, mert az mindannyiunk közös tulajdona. Weller-Jakus Tamás jelölt a 84-es főút gyorsforgalmivá fejlesztéséről beszélt, Potocskáné Kőrösi Anita pedig a tó biztonsági fejlesztéseire tért ki.

A jobbikos jelöltek között van dr. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó is, ő arról beszélt, hogy erősítenék a helyi halfogyasztást, Rig Lajos képviselőjelölt pedig a tó körüli egészségügyi sürgősségi ellátóhelyek fejlesztését emelte ki.