Újabb bombát dobott le a Fidesz a homoszexuális, Allahot éltető Vonára

Megérkezett a végső csapás. Csak erős idegzetűeknek!

Vona Gáborról ezúttal a választókerületében működő Kékes Online írta meg:

nem is járt többször a Mátrai Erőműben!

Vona február elején tartott sajtótájékoztatót Gyöngyösön, ahol többek közt azt mondta, az elmúlt években többször is látogatást tett az erőműben, hogy tapasztalatokat, információkat szerezzen.

A Kékes Online azt írja, a "kijelentése váratlan lehetett a mellette álló párttárs számára is, a meglepettség ugyanis feltűnően Kepli Lajos arcára fagyott."

A portál kikérte az adatokat, és megtudta: Vona az elmúlt választási ciklusban csak egyszer, 2015-ben járt a Mátrai Erőműben. Február 16-i sajtótájékoztatón meg is kérdezték a politikust, hogy pontosan mikor volt ott, ám a Jobbik elnöke nem emlékezett a pontos évszámra. Szembesítették állításukkal, mire Vona azt mondta: 

"Akkor rossz információt kaptak, többször jártam a Mátrai Erőműben, időpontot most nem tudok mondani."

A hír egyébként természetesen nem igaz, az alábbi kép például 2013-ban készült, mikor Vona szintén látogatást tett a helyszínen.

Mindez persze teljesen mindegy: Vona Gáborról most már azt is tudjuk, hogy ha épp nem melegbárban jár, vagy nem Allahot élteti, akkor semmiképp sem a Mátrai Erőműben tartózkodik.

A Kékes Online impresszumában egyébként egyetlen név szerepel: Burján Orsolyáé. A domain.hu adataiból azonban kiderül: a portált Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje, Vona helyi ellenfele jegyezte be. És hogy teljes legyen a kép: az erőművet nemrég megvásárolta Mészáros Lőrinc.