Fidelitasos próbálta megzavarni a Jobbik programbemutatóját

Az óvodában magasabb szinten űzik a trollkodást.

A Jobbik sajtótájékoztató keretében mutatta be kedden 2018-as választási programját. Az eseményt azonban egy nem várt incidens zavarta meg, az egyik jelenlévő ugyanis arab nyelvű éneket játszott le a telefonján.

A közjáték miatt a program bemutatása is csúszott.

A Jobbik sajtóosztályától megtudtuk, az illető úriember Kun Gazda Péter, a belvárosi Fidelitas politikusa. Úgy tudjuk, az illető a Hírtv munkatársainak adta ki magát, így jutott be a terembe.

A felvételt Vona Gábor nyitóbeszéde alatt kapcsolta be, ezzel pár percre sikerült is megzavarnia a sajtótájékoztatót. Információink szerint, miután minden szem rászegeződött, felállt, és miután felszólították a távozásra, szép csendben eloldalgott.

Mint ismert, Vona Gáborról és a Jobbikról a Fidesz az utóbbi napokban előszeretettel hazudja, hogy lebontaná a kerítést és élteti az iszlámot. 

Valószínűleg a sajtótájékoztató megzavarásával a Fidesz célja az volt, hogy a következő napokban a közpénzből fenntartott médiájában azt a látszatott keltse, mintha arab beszéd hangzott volna el az ellenzéki párt programbemutatóján.