Pitiáner: a Fidesz még abban is hazudik, hogy hányadikként adta le az összegyűjtött ajánlásokat

Elsőként adta le az ajánlásokat dr. Galambos Dénes, a Fidesz dunaújvárosi jelöltje. Vagy nem.

Később utóbbi portál már kénytelen volt módosítani a hír címét ("Dr. Galambos Dénes kora reggel leadta az ajánlásokat"), mivel nem ő, hanem a jobbikos Pintér Tamás volt az, aki leghamarabb összegyűjtötte és leadta az induláshoz szükséges ajánlásokat.

A Jobbik közleménye szerint Pintér Tamás már a hétfőn leadta a jelöltséghez szükséges ajánlóíveket, azaz valójában ő adta le elsőként az induló pártok képviselőjelöltjei közül.

A párt nem tartott sajtótájékoztatót, nem hívta össze a lakájmédiáját, hogy bejelentse a mindenki számára evidens dolgot: nemcsak a legnagyobb ellenzéki erő, de kormányváltó is lett a Jobbik. 

"Ennek ellenére kizártnak tartjuk, hogy a választási irodán nem világosították fel a jelenlegi képviselőt: csak másodikként futott be a kedd reggeli leadással. Ha Galambos Dénes első akar lenni bármilyen általa kitalált versenyben, javasoljuk neki, hogy készüljön inkább egy országgyűlési képviselőjelölti vitára. Pintér Tamás jelenleg is gyűjti tovább az ajánlásokat – és talán már Galambos Dénesnek is egyértelmű: nem azért, mert nincs meg az 500, hanem azért, hogy minél több emberhez eljusson és beszélgessen azokról a problémákról, amiket többek közt Galambos Dénes okozott nekik az elmúlt 4 évben" - zárul a közlemény.