2018. 02. 24. 09:08

Budapesten is gyűlnek az aláírások

Az aláírásgyűjtés első hetében Dúró Dóra is összegyűjtötte az áprilisi választáson való induláshoz szükséges aláírásokat. Ünneplés helyett, politikushoz méltóan a diáktüntetésen töltötte a péntek estét, ahol a modern oktatás mellett tette le a voksát.

Dúró Dóra Facebook-oldalán tudatta, hogy a józsefvárosi és ferencvárosi kerületben április 8-án alternatívát nyújt azoknak, akiknek elegük van a kormány politikájából:

Immáron budapesti jobbikos jelölt is van! Ugyanis első ellenzéki jelöltként tegnapra sikerült összegyűjtenünk, s ma leadtuk a szükséges ajánlások 120%-át a józsefvárosi-ferencvárosi választókerületemben, hála a kormányváltást akaró választók támogatásának, illetve a Jobbik elkötelezett és szorgalmas tagjainak. Köszönet mindenkinek a támogatásért és a munkáért, csodálatos csapatom van!

Dúró Dóra: Ugyanolyan nőnek tekintem magam, mint bárki mást, aki gyerek mellett dolgozik

Nyolc éve a legfiatalabb parlamenti képviselő, aki vezető beosztása mellett három gyermeknek adott életet. Dúró Dórával időbeosztásáról, férfiuralomról, a nők boldogulásáról, az anyaság kihívásairól és öröméről, valamint arról beszélgettünk, hogy össze lehet-e egyeztetni a családot és a munkát. Mi kell ahhoz, hogy kilábaljunk a demográfiai válságból, illetve ők terveznek-e negyedik gyermeket férjével?