Lázár és Rogán visszacsúsztak, de Farkas Flórián és Szijjártó utódja biztos helyet kapott a Fidesz listáján

Itt a teljes névsor.

A választási lista sorrendje jól tükrözi a politikusok súlyát, de a jelenlegi felosztásban több érdekességre is bukkantunk. Például, hogy az elmúlt évben a sajtótájékoztatókon edződött Fidelitas elnök, Böröcz László jóval előrébb került, mint a kancelláriaminiszter Lázár János, vagy az a Szijjártó Péter, aki szintén a párt ifjúsági szervezetének vezetői székéből küzdötte fel magát a külügyminiszterségig.

Farkas Flóriánnak, a Lungo Drom elnökének a Fidesz továbbra sem engedi el a kezét. Olyannyira nem, hogy a listán sok minisztert is beelőzve a 17. helyen szerepel.

Lázár János, bár korábban pedzegette visszavonulását, a hétvégi hódmezővásárhelyi vereség után, ami az ő presztízsén is nagy sebet ejtett, biztosak lehetünk benne, hogy mindent belead majd a kampányba. Ezért állítólag nem is bánta, hogy a listán csak a 23. helyre került. Őt követi a jövő évi önkormányzati választási kampányt előkészítő Modern Városok Programmal épp az országot végighaknizó Kósa Lajos és Szijjártó Péter külügyminiszter.

Az Orbán Viktor kampányát irányító propagandaminiszter, Rogán Antal a 26. helyre repült be.

Azonban ők még biztonságban érezhetik magukat, az előzetes számítások alapján ugyanis csak a 70 hely környékén kell elkezdenie aggódni a politikusoknak, hiszen itt már rizikós a bekerülés esélye. Halász János és L.Simon László feje felett is lebeg hát a kard, míg a132. helyen szereplő, fantasztikus sajtótájékoztatókat tartó KDNP-s Hollik Istvántól, ha csak nem kerül be egyéniben a Parlamentbe, szinte biztosan búcsúzik a magyar közélet.