A mi kis falunk egyszerűen verhetetlen

Szeretik, ez van.

Az RTL Klubon futó sorozat második évadának indulása óta csak egy biztos a nézettségi listákon, mégpedig az, hogy minden héten tarolnak a pajkaszegi események.

Február 17-én 1 041 181 néző, 23 százalékos közönségarány a teljes lakosságban, 27,3 a kereskedelmiben. Február 24-én 1 012 584 néző, 21,8 százalék a teljesben, újra 27,3 a kereskedelmi célcsoportban. Imponáló számok.

Az Index összefoglalójából kiderül, hogy múlt héten, 18-49-es korcsoportban, a top25-ben összesen hat TV2-es produkció fért el, 19 RTL-es mellett. A TV2 szuperhatosából ötöt A Piramis ad, amit egyelőre nem tud legyőzni A Fal.

Teljes lakosságban az első 25-ben hét Tények epizód és öt Piramis rész található a TV2 részéről. Itt kicsit bele tudott szólni a versenybe az ATV és a Duna TV is. A Heti Napló Sváby Andrással vasárnap este 19 órától megelőzött mindenkit, a nézettség kis csökkenéssel, de kitart a #Bochkor és a Hajdú Péter-féle Esti Frizbi idejére is.

Az ATV kínálatából meglepően népszerű a Gasztroangyal, ami szombat délután vonzza be a nézőket. A Dal döntője sem teljesített rosszul, bár az RTL-t nem tudták megfogni vele.