Nem tudnak leállni az agyahagyott sorosozással: most Völner Pál tolta túl a biciklit

Képzavar az államtitkárnál.

"A választási kampányban megszokott jelenség, hogy az aktuális kormány különböző intézkedéseit kritika, esetleg támadás éri, ám az a legkevésbé sem megszokott, hogy a kritikát, a támadásokat nem az ellenzéki pártok, hanem különféle, civilnek nevezett szervezetek indítják meg. Pedig nálunk most éppen ez történik" - nyilatkozta a kormánypárti propagandalapnak Völner, és már csak ezekből a kijelentésekből is nyilvánvaló lehet, hogy az államtitkár úr vagy nem figyeli a közéleti híreket, vagy eléggé sajátosan sikerül értelmeznie azokat.

Orbán az ENSZ-nek: nem toleráljuk a muszlimellenes politikát

Az ENSZ-közgyűlésének 2015. szeptember 30-i, rendkívüli menekültügyi tanácskozásán Orbán Viktor a migráció veszélyeivel összefüggésben arra hívta fel a figyelmet, hogy ezt a terhet Európa egyedül nem fogja tudni elviselni, ezért, tette hozzá a magyar kormányfő:"arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról.

Nem hisszük, hogy akár a legelvakultabb Fidesz-szimpatizáns is úgy látná, hogy a kormányt nem éri ellenzéki kritika, ami pedig a civil társadalom éledező kurázsiját illeti, elhisszük, hogy a fideszes politikusok már szeretnek úgy gondolni a magyar társadalomra, mint egy olyan közegre, ahonnét sikeresen nyugatra üldöztek minden rendszerkritikus embert, a kritikus hangoknak pedig még az írmagját is kiirtották, de van egy rossz hírünk:

egyelőre ez még nem sikerült nekik.

Völner Pál szerint "az idegen érdekek kiszolgálói és a zsarolható politikai figurák" is hemzsegnek az ellenzék soraiban, ami már csak azért is érdekes, mert nem az ellenzék politikusairól, hanem Orbán Viktorról vallotta be például Makovecz Imre, hogy zsarolható:

Döbbenetes kijelentés került elő Makovecz Imrétől: Orbán zsarolható

Makovecz Imre világhírű építész számos alkalommal állt ki Orbán Viktor mellett, ám politikai szimpátiája soha nem akadályozta meg a markáns autonóm véleményformálásban. Így történt ez Szarvason is, ahol egy, a 2010-es választásokat megelőző lakossági fórumon vett részt Babák Mihály országgyűlési képviselő-polgármester meghívására.

Az államtitkár szerint ráadásul a komplett ellenzék Soros György befolyása alatt áll, ezért migránsokat telepítene be. Nos, úgy tűnik Völner Pál némi memóriafrissítésre szorul, hiszen

a Fidesz prominenseinek nagy része volt anno Soros-ösztöndíjas, migránsokat pedig egyedül Orbán Viktor kormánya telepített Magyarországra, a legnagyobb titokban.

Mi különbözteti meg Orbán Viktort Soros Györgytől?

A jobbikos szóvivő azzal nyitott, hogy nem tudja ki szervezi a bevándorlást, de azt látja, hogy Magyarország Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke, Orbán Viktor az, aki végrehajtja.Jakab emlékeztetett, hogy 22 ezer millió forintot költött el a kormányzat a Soros-kampányra, miközben olyan bevándorláspárti politikát folytat, hogy azt maga Soros György is megirigyelhetné.Ezt alátámasztandó felsorolta az elmúlt három hétben napvilágra került tényeket:

Ami pedig a "külföldi érdekek kiszolgálását" illeti, egy olyan párt képviselőjeként, amely szőröstül-bőröstül kiszolgáltatja Magyarországot a nyugati nagytőkének, ami képtelen és nem is hajlandó európai életszínvonalat teremteni az itt élők számára, ami kézzel-lábbal veri szét az oktatást és az egészségügyet, talán óvatosabban kellene bánni az ilyen kijelentésekkel.

Völner amiatt is siránkozott egy sort, hogy az ellenzék nem hajlandó megszavazni a Fidesz Stop Soros névre keresztelt parasztvakítását, és szerinte mindenki lebontaná a kerítést, ami annak fényében, hogy a határzár szükségességét eleve a Jobbik vetette föl a bevándorló-krízis idején, elég valóságtól elrugaszkodott tévképzet.

Tudta? Ha ön ellenzéki, akkor jó eséllyel nem egészséges, nem épelméjű

A Sajtóklub országjáró turnéjának szolnoki állomásán Bayer Zsolt, Huth Gergely, Bencsik Gábor és Bencsik András beszélt dolgokról. Utóbbi többek között azt fejtette ki, hogy az áprilisi választás tétje, hogy a "magyarok élhetik-e úgy az életüket úgy, ahogy eddig élték. Tehát magyar módra, a keresztény, keresztyén erkölcsi rendszeren belül, a saját törvényeik szerint.