A Fidesz hamisított, ám a Fidelitas megmutatta, kik a kerítésbontók

Most akkor kik a kerítésbontók? Azok, akikről valóban készült egy erre utaló kép, vagy azok, akik csak egy gyenge minőségű fotómontázson szerepelnek?

Emlékezetes, a napokban az orbánista Fidelitas leutazott Budapestről Nyíregyházára, hogy ott beszéljenek a fiatalok jövőjét meghatározó oktatásról, a családalapítást elősegítő bérlakásprogramról, a bevándorlásról, meg a Szabolcs megyét fenyegető iszlamizációról.

Beszámoltunk arról is, hogy a kampányuk akkor vált teljesen nevetségessé, amikor megjelent a "sajtótájékoztatón" Adorján Béla, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, aki elmondta Böröcz Lászlónak, hogy azt a jobbikos javaslatot, ami kitiltaná a migrációt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a Fidesz megyei frakciója még csak napirendre sem engedte venni.

Adorján Béla aztán vasárnap a Facebook-oldalán megosztotta az Orbán-kormány migrációval kapcsolatos rendelkezésének egy részletét, amely többek között rendelkezik a letelepítettek munkaerő-piaci beilleszkedéséről is.

A posztot kísérő kép viszont sokatmondóra sikerült: a Fidelitas csapata ugyanis büszkén felsorakozott a "kerítésbontók" felirat alatt. De legalább az ő esetükben ez igaz is, hiszen a főnökeik engedtek be 20000 gazdag migránst pénzért, és 2300 szegény migránst titokban.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. április 18. | 12:35
A táncegyüttes menedzsmentje cáfolja a sajtóértesüléseket.
sss
2019. április 18. | 09:34
Az utolsó percig kérdéses volt a továbbjutás sorsa.

Érdekes, amióta bevezették a videobírót, mintha kiegyensúlyozottabb lenne a labdarúgás. Évek óta tendencia, hogy a (marketing és piaci szempontból) jobban csengő csapatok javára gyakrabban tévednek a játékvezetők. Amióta viszont a VAR (video assistant referee) létezik, azóta az ún. kiscsapatoknak is több esélye van labdába rúgni. Az e heti Bajnokok Ligája mérkőzések után, ha nem lett volna a technológiai segítség, akkor most, nem Ajax - Tottenham, hanem Manchester City - Juventus elődöntőt rendeznének a Bajnokok Ligájában. Ehhez hozzávehetjük azt is, hogy a Foci-Vb-n is már alkalmazott videobírónak köszönhetően Horvátország is el tudott jutni a döntőig, míg ha a bírón múlott volna, akkor nem horvát-francia, hanem angol-francia döntőt rendeztek volna.

Lehet mégis csak jobb, ha a technológiára bízzuk a futballt, és nem az emberi szubjektivitásra, ha igazságos döntéseket akarunk.