2018. 03. 12. 19:03

"Gajdics elvtársat keressük" - így még nem aláztak szét kormánypropagandistát

A Magyar Időkhöz ment érdeklődni Jakab Péter a Jobbik szóvivője, hogy a pártról írt hazugságok miatt kirótt büntetéseket mikor óhajtja befizetni a kormánypárti propagandakiadvány. 

A szerkesztőség előtt tartott sajtótájékoztatóján Jakab felidézte: a Jobbik már több, mint száz sajtópert nyert a fideszmédia ellen. Ez a tekintélyes szám azonban nem a Jobbik dicsősége, hanem a Fidesz szégyene - tette hozzá a politikus. Rámutatott: a Magyar Idők is számos hazugsága miatt kapott büntetést, ám ezeket a mai napig nem hajlandóak kifizetni. Januárban ezért már végrehajtás is indult ellenük. 

A Fidesz maga a fake news

Ez nem a Jobbik dicsősége, hanem a Fidesz szégyene, lejárató kampányok zajlanak, álhíreket és hazugságokat terjesztenek, mindezt az adófizetők pénzén, állami hirdetésekkel támogatva a kormánypárti médiumokat - mondta Jakab Péter, a Jobbik szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján.Úgy tűnik, hogy a bírságok sem tántorítják el ezeket a sajtótermékeket a hazugságoktól.„Ma rólunk hazudnak címlapon, holnap bárkiről hazudni fognak, akivel a Fidesz politikai-, üzleti- vagy magánérdekből le akar számolni" - vázolta a jövőt Jakab.

A szóvivő úgy döntött, személyesen keresi meg a lap főszerkesztőjét, hogy megkérdezze: miért nem teljesítik a bírósági ítéletet? Miután kiderült, hogy "Gajdics elvtársat" nem találják bent, Jakab azt mondta:

"Nekünk úrnak is megfelel, ha nem hazudik". 

Aztán váratlanul betoppant maga Gajdics Ottó, ami ezután történt, azt leírni nehéz volna, megnézni viszont kötelező.