Az OTP részesedést szerzett Mészáros Lőrinc birodalmában

Világok találkozása.

A hírportál szerint a befektetést alighanem távlatosan is érdemes értékelni. Az Index ezt azzal támasztotta alá, hogy az OTP már eddig is több Mészáros-érdekeltség beruházását finanszírozta, illetve a felcsúti oligarchának az OTP versenytársai közül több-kevesebb ráhatása volt az MKB, az FHB, a Takarékbank és a takarékok világára is.

A lap szerint az sem mellékes, hogy Barna Zsoltról, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő elnök-vezéréről azt tartják, hogy jó kapcsolatokat ápol a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal és Mészáros Lőrinccel is.

A Portfólió.hu Appenin-topikjábana a kommentelők, zömmel tőzsdei kisbefektetők egy részének a véleménye szerint az árfolyam-növekedés elől ezzel elhárul minden akadály.

Az irodaházakat, logisztikai ingatlanokat tulajdonló, illetve üzemeltető Appeninn részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémiumkategóriájában kereskednek, a papírok éves minimumára 207, legmagasabb ára pedig 1173 forint. A társaság legutóbb egyebek mellett azzal került be a hírekbe, hogy 2,2 milliárd forintért A kategóriás irodaházat vásárolt az Andrássy úton -    írta a Magyar Nemzet.