2018. 03. 13. 08:05

A rendszeresen fenyegetőző Bayer Zsolt feljelentette a megölésével fenyegetőző férfit

Bayer Zsolt, a kormánymédia házipublicistája, a „békemenet” állandó résztvevője hétfőn feljelentette az őt lelövéssel fenyegető férfit. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) szerint „minden korábbinál több gyalázkodás” éri az általuk szervezett március 15-i rendezvényt, de eddig olyan fenyegetést nem kaptak, ami miatt módosítani kellene a békemenet programján - közölte keddi számában a Magyar Idők.

Bayer Zsolt ugyanakkor közölte: feljelentést tett az I. kerületi rendőrkapitányságon az ót ért halálos fenyegetés kapcsán. A publicista még vasárnapi sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy egy internetes bejegyzésben egy férfi azzal fenyegette meg: a „békemenet” közben egy háztetőn mesterlövészpuskával fogja várni őt és agyonlövi. Bayer Zsolt a feljelentéssel azt szeretné elérni, hogy az interneten se lehessen büntetlenül fenyegetőzni.

A publicista korábban több irományát is masszív kurvaanyázással fejezte be. Tavaly májusban a Karc FM-en kel ki magából, amikor április végén ellenzéki aktivisták jelentek meg a parlamentben az Igazságügyi Bizottság vitáján, amelyen a civileket megbélyegző törvény ellen tiltakoztak.

Bayer Zsolt gyűlöletkeltése nem fér össze a médiatörvénnyel sem?

2017. április 25-én Bayer Zsolt fideszes publicista a Karc FM-en fejtette ki, hogy az Igazságügyi Bizottság ülésén megjelent civil aktivistákat legszívesebben a taknyukon és vérükön rángatná ki a parlamentből. Emellett azt is kilátásba helyezte, hogy „ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat".

„(…) ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Majd hozzátette:

„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Ennyit arról, hogy Bayer Zsolt szeretné, ha nem lehetne büntetlenül fenyegetőzni…