Újabb két pert nyert a Jobbik a Fidesz lapjai ellen, újabb két hazugság dőlt meg

Száz felett a megnyert perek száma.

A Jobbik szerdai közleményében azt írta, ma reggel először a Fővárosi Törvényszék nem találta meg azt a muszlim szimbólumot, a félholdat a Jobbik logójában, amit a Ripost ott korábban felfedezni vélt, és kötelezte elsőfokon Orbán Viktor kedvenc szennylapját helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére.

Nem sokkal később pedig a Fővárosi Ítélőtábla mért egy talán Gajdics Ottó számára is emlékezetes csapást a Magyar Időkre. A táblabíróság jogerős döntése azért kötelezte perköltséggel együtt közel félmillió forint megfizetésére az ’50-es évek Szabad Népének stílusában másokat rágalmazó lapot, mert korábban több helyi jobbikos alapszervezet megszűnéséről vizionált egy cikkben – írják.

Jellemző a hazugságok mértékére, hogy a mai perekben az alpereseket képviselő ügyvédi irodák már azt is szégyellték, hogy megjelenjenek a tárgyalásokon – fogalmaz a közlemény.

„A Jobbik hamarosan kormányra kerül, és akkor a fenti eseteknek egyszer és mindenkorra vége lesz! A folyamatosan hazudozó propagandagépezet nem sok tízmilliós állami támogatásra, hanem legalább ilyen mértékű bírságokra számíthat, ha az eddig folytatott tevékenységükön nem hajlandóak változtatni.” – írták.