A rasszista kommentelők miatt kellett visszavonnia egyik pólóját a BP Shopnak

Na, ez az igazán szomorú.

„A hétvégén piacra dobtunk egy extra limitált szériás kollekciót, ami a multikulturális, világváros Budapestet hivatott hirdetni. Mi a BP Shopnál mindannyian hiszünk a boldog és békés együttélésben, abban, hogy minden kultúra ugyanolyan szép és jól megférhet egymás mellett”

 - írta a BP Shop március 17-én, miután piacra dobtak egy limitált kiadású kollekciót, melyen a Budapest felirat arabul, kínaiul és oroszul olvasható.

Az arab feliratos verzió viszont már nem rendelhető, mert a rasszista kommentelők miatt ki kellett vonni a terméket a kínálatból. A kínai és orosz verzió nem okozott ekkora botrányt.

„Megdöbbenéssel fogadtuk ma este a hírt, hogy többen rasszista megjegyzéseket és ízléstelen vicceket társítottak a kollekció arab feliratos darabja mellé”

 - kezdődik a BP Shop közleménye.

Teljes mértékben elhatárolódnak ettől, csalódottak is miatta.

„Azt gondoltuk, hogy akik ezt a márkát szeretik és viselik, nyitottabbak és békésebbek ennél.”

Azoktól, akik már vásároltak a pólóból, azt kérik, hogy vigyék vissza a termékeket, megkapják az árát, vagy cserélhetnek.

Itt viszont már előbukkantak azok a kommentelők is, akik azt sajnálják, hogy engedtek ennek a primitív, rasszista gyűlölködésnek.

Szomorú következtetés: úgy tűnik, hogy a Fidesz propagandája már a ruhaiparba is begyűrűzött. Hamar elfelejhette sok hozzászóló, hogy a BP Shop március 15-e alkalmából külön kokárdás-pólós kollekcióval készült.