Kamu Vona-honlappal próbálják megtéveszteni az embereket

Amikor már nem számítanak az eszközök.

A www.vonagabor.com oldalon olvasható írás arról számol be, hogy Vona Gábor felülbírálva korábbi álláspontját hajlandó koordinálni a baloldallal Orbán leváltása érdekében.

A Jobbik közölte, hogy a honlap kamu, ami hazugságokat terjeszt Vona Gáborról és a Jobbikról. Leszögezték, hogy a Vona Gábornak tulajdonított írásnak egy szava sem igaz, a honlaphoz a legerősebb ellenzéki pártnak és elnökének sincs semmi köze.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltjének hivatalos oldala a www.vonagabor.hu, illetve a Facebook oldala, innen lehet hitelesen tájékozódni Vona Gábor állásfoglalásairól, nyilatkozatairól.

A Jobbik vizsgálja, milyen jogi lépéseket tegyen a megtévesztő kamuoldallal kapcsolatban, amiről úgy gondolják, hogy a Fidesz megrendelésére hozták létre.

Eddig is tudtuk, hogy a Fidesz a legaljasabb eszközöket veti be a kampányban, nyíltan hazugságokat terjeszt az ellenzéki politikusokról, el nem hangzott mondatokat ad a szájukba és egy, a valóságtól teljesen elrugaszkodott univerzumot hozott létre, ahol a félelemre alapozva próbálja összerántani táborát.

Fiktív ideológiákat tulajdonít az ellenzék vezetőinek, majd saját maga alkot olyan helyzeteket, amit aztán ebben a beteg univerzumban ténykényt közvetít az emberek felé. Ez a kamu honlap egy újabb mintapéldája a rendszernek. Hiába mondta el ezerszer a Jobbik és Vona Gábor, hogy szó sem lehet a baloldali pártokkal való együttműködésről, a Fidesz univerzum bizarr összefogásról harsog, most pedig láss csodát megjelenik egy oldal, ami pont ezt hivatott alátámasztani. Alig várjuk, hogy a kormány melyik propagandamédiuma próbálja elsőként hitelesnek eladni a kamu honlapot.

Vona: nem a koordinált indulás, hanem a magas részvétel hozhatja el a kormányváltást

A politikus hangsúlyozta: pártkatonák helyett "hazai és nemzetközi színtéren is elismert" szakértőket képzel el egy esetleges Jobbik-kormány miniszteri pozícióiban.Vona elmondta azt is: a Jobbik 11+1 minisztérium felállításában gondolkodik, vagyis visszaállítanák a korábban összevont tárcák - így az oktatási, kulturális, egészségügyi minisztériumok - önálló működését.