Megzavarodott fideszest akar látni? Ez a cikk önnek készült!

Nem ment a kommunikációs blabla: a Fidesz jelöltje egy világvallást kevert össze egy terrorszervezettel

Egy nappal azután, hogy Bencsik János nyilvánosságra hozta azt az e-mailt, amit nyilvánvalóan véletlenül címzett neki Kubatov Gábor, a Jobbik kispesti jelöltje személyesen kereste fel a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltjét.

"Magyarázkodik a kisköcsög" - Kubatov Gábortól kapott levelet a jobbikos jelölt

Bencsik mai Facebook-bejegyzésében azt írja, egy vitára szerette volna kihívni Földesit, aki azonban nem vállalta a vélemények nyilvános ütköztetését, ehelyett "a legolcsóbb habonyi propagandát zúdította" a jobbikos képviselő-jelöltre. A jobbikos politikus viszontválaszára aztán meglepő módon Kubatov Gábor e-mailje érkezett reakcióként. A fideszes pártigazgató levelében pusztán annyi állt:"Magyarázkodik a kisköcsög."

"A délelőtti piaci standolás közben meginterjúvoltam Földesi Gyula fideszes képviselőjelöltet. Szerettem volna megtudni, hogy miért Kubatov Gábor pártigazgató írkál a nevében leveleket, és miért ilyen alpári hangnemben" - írta Bencsik ahhoz a videóhoz, amit a Facebook-oldalán tett közzé.

Tanulságos szűk két percben lehet része annak, aki megnézi a miniriportot. Kiderül belőle például, hogy Földesi Gyula még a fájdalmasan unalmas és hazug Fidesz-propagandát sem tudja felmondani. Így például a Fidesz jelöltje következetesen keveri az Iszlám Államot az iszlámmal, mint vallással. Földesi azzal "érvelt", hogy a Jobbik elnöke szerint az Iszlám Állam az utolsó fénysugár - ezzel Vona Gábor évekkel ezelőtti, és szövegkörnyezetéből kiragadott, iszlám vallással kapcsolatos gondolataira akart volna utalni. Ezen kívül természetesen elhangzik az is, hogy a Jobbik le akarja bontani a kerítést.

"Hazudozás, trágárság, fenyegetőzés - 2018-ra ennyi maradt a Fideszből" - adott látleletet a kormánypárt állapotáról Bencsik János.