Fideszes kamutüntetéssel fogadták Vona csepeli fórumát

Nem csalódott jobbikosok, hanem fideszes bértüntetők.

A magukat vadhajtásoknak nevező tüntetők azt állították, valaha jobbikosok voltak, de csalódtak. Ez a hamiskás csalódás pedig oda vezetett, hogy most már a Fidesz bábjaként, a kormánypárt kommunikációjának megfelelve, a kormánypárti sajtótermékek szoros együttműködésével tüntetnek Vona Gáborék ellen.

Az alábbi kép is sokat elmond arról, hogy kik tüntettek: Bede Zsolt nyilatkozik a Mészáros Lőrinc tulajdonolta EchoTV-nek, a szintén fideszes Pesti Srácok nevű lapnak, és a közszolgálati párttévének arról, hogy milyen a csalódás:

De voltak egészen humoros jelenetek is: az egyik tüntető, Silip Norbert a fideszes pártsajtónak több példát is akart mondani arra, hogy a jobbikosok úgy beszélnek, mint a szocialisták, de egyik esetben sem tudott neveket vagy konkrétumokat mondani. Ám hiába a gyenge felkészítés, végül csak megtörtént a nagy szembesítés: a tüntetők egy zsák trágyát tettek Vona leparkolt autója elé, rátéve néhány fényképet a pártelnökről.

Bede Zsolt, aki nem sokkal korábban a bejárat felé tartva még Dúró Dóra parlamenti képviselőt rohanta le néhány Fidesz-közleményből kivont kérdéssel, a kormánypárti tévék és újságok kamerái előtt végül azt mondta: baromság arról beszélni, hogy a Fidesz lop, és a Fideszre kell szavazni. Mert csak.

A csepeli „akció” legérdekesebb tapasztalata egyébként az volt, hogy a magukat csalódott jobbikosnak tettető fideszesek valójában a szó leszorosabb értelmében vett álrendezvényeket tartanak a saját sajtójuknak, hogy aztán egy nem létező elégedetlenséget híresztelhessenek a kampányban.