Rétvári Bencét ezúttal nem engedték a lurkók közelébe - Elmaradt az óvodai kampányrendezvény

Pedig az államtitkár olyan szívesen átadta volna a már egyszer átadott sportpályát.

Félreértés ne essék, az átadóünnepség nem azért maradt el, mert igazából nem is volt mit átadni - a kismarosi óvodának már tavaly óta van sportpályája -, hanem mert az intézmény az utolsó pillanatban kihátrált a kommunista diktatúra pajtás-világát idéző PR-esemény mögül.

A 444-et egy felháborodott édesapa kereste meg a sztorival, aki szerint az óvoda nem közölte a szülőkkel, hogy a gyerekeknek miért marad el egy előre behirdetett színházi előadás, és miért kell helyette egyen pólóban megjelennie az óvodában "egy közös kis tornázásra".

A szülő végül pénteken, egy meghívóból értesült, hogy az önkormányzat és az óvoda valójában

a 2017-ben már felavatott sportpálya ünnepélyes átadójára készül, amin Neubauer Rudolf, (elvileg) független polgármester mellett Rétvári Bence is felszólal, az eseményről pedig a sajtó is tudósítani fog.

Az apuka szerint a szülőket előzetesen nem kérdezték meg arról, hozzájárulnak-e ahhoz, hogy gyermekeik biodíszletként szolgáljanak Rétvári Bence cukikampányához, holott a törvény előírja, hogy enélkül például nem fotózhatnák az óvodásokat.

Pikáns adalék, hogy amikor a férfi kérdőre vonta Neubauer Rudolfot az üggyel kapcsolatban, a szülő szerint a polgármester nagyjából azt válaszolta, hogy

ne forszírozza a dolgot, hiszen a falu így is annyi mindent kapott a Fidesztől, a csapból is a Kánaán folyik.

A településvezető pedig ezért cserébe úgy gondolta, hogy egy kis fotózkodás gond nélkül belefér.

Valószínűleg a szülői felháborodásnak volt köszönhető, hogy a váci választókerületért többszöri krumpliosztással, és éppen Kismarosban a CBA-ban kihelyezett szóróanyagokkal is küzdő Rétvári ezúttal hoppon maradt, nem úgy, mint egy héttel ezelőtt, a piliscsabai Erdészkerti Óvoda megnyitóján, ahol a kirendelt gyereksereg társaságában fényképeztette magát.

Rétvári szórólapját terjesztették a CBA-ban - Mikor rákérdezett, kioktatták az érdeklődő jobbikost

Ahogy arról korábban beszámoltunk: a Pest megye 4. számú választókerületében induló Rétvári már többször is krumpliosztással próbálta meg magát belopni a Fidesz által nélkülözésbe kényszerített választók szívébe.Már akkor is fölmerült a gyanú, hogy az osztogatott burgonya a CBA élelmiszerlánctól származhat, most úgy tűnik, újabb kapcsolódási pontra bukkant a helyi Jobbik.