Lázár szerint jól átnézik a letelepedési kötvénnyel érkező bevándorlókat

Megkérdezték arról, hogy sajtóhírek szerint magyar letelepedési kötvényt vásárolhatott egy nemzetközi bűnszervezet tagja és egy, a szíriai diktatúrához köthető ember. A 444.hu és a Direkt36 egy informátoruk adatainak ment utána és kiderítette, hogy az egyik ilyen módon hazánkba érkező férfi egy fegyver-, kábítószer és embercsempészetből származó pénzeket tisztára mosó nemzetközi bűnszervezet tagja, míg egy másik az Aszad-rezsim pénzembere, aki az amerikai kormány szerint Oroszországból és Libanonból mozgat pénzeket a szír diktatúra számára.

Lázár János viszont erre azt válaszolta: a kötvény nem jelent állandó letelepedési jogot, a kötvényt jegyzőket pedig a nemzetbiztonsági szervek átvilágította. Semmiféle visszaélésről, hibáról vagy hanyagságról nem tud számot adni - mondta, kiemelve: a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) és az elhárítás is profi munkát végez.

Nem kormánytagoknak kell megítélni, ki jelent kockázatot – fogalmazott Lázár János, majd paradox módon később arról beszélt, mindenképpen szükség lesz a Stop, Soros! törvényjavaslat elfogadására.

Lázár tagadja, hogy "felső körökből" kapott utasítást "Kubatov kedvenc gyilkosa"

Ahogy arról korábban írtunk "Szőke" még a kilencvenes évekből, szurkolói körökből ismeri Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját és a Fradi elnökét. Kettejük életpályája azonban merőben másképp alakult. "Én bekerültem a börtönbe, nem kevés időre, ő addig politikus lett" - mondja a riportban "Szőke", aki miután szabadult tíz éves börtönbüntetéséből, amit egykori főnökének, az Olasz néven ismert pénzváltó és drogkereskedő, G.