Kubatov egykori embere szerint benne van a pakliban, hogy megölik azért, amit tud

Kálmán Olga vendége volt az egykori ferencvárosi szukrolói koordinátor.

„Szőke” elmondta, hogy szakított régi életvitelével, drogtesztet is vállalna, szociológiát tanul autodidakta módon. Állítása szerint másfél éve kapott egy rejtélyes embertől új útmutatást, ezután pedig könyvírásba fogott. Az elkészült művet elküldte Kubatov Gábornak, hogy nézze át, de a Fradi-elnök április 8. előtt nem engedte kiadatni, „Szőke” azonban nem tudott várni, mert pénzre volt szüksége.

Az egykori szurkolói koordinátor magát deviánsnak nevezte, mert szerinte a Fidesz nem tűri el az önállóan gondolkodó embereket. Kijelentette:

„A Fidesznél csak azok az emberek vannak, akik katonaszerűen beállnak.”

Arról is beszélt, hogy több esetben is a Fidesz felsővezetőinek utasításait kellett végrehajtani, de neveket nem volt hajlandó mondani, sem újabb ügyeket.

Azt hangoztatta, hogy még nem akarja kiadni minden aduját, „várjunk még április 8-ig”. Ugyanakkor arról is említést tett, hogy Kubatov Gábornak ő köszönettel és tisztelettel tartozik, amiért megadta neki az esélyt. Szerinte amúgy Kubatov az információk 70 százalékát nem kapja meg, ugyanakkor megemlített két nevet, akiknél sok minden elakad.

Azt mondta, hogy őt már ellehetetlenítették, a barátai tartják el, és gondolt már rá, hogy megölhetik, „benne van a pakliban”. Azért állt nyilvánosság elé, hogy üzenjen Kubatov Gábornak.