A fideszes szennymédia ellen indított és megnyert sajtóperekből származó pénzt az ajkai és tapolcai kórház számára ajánlotta fel Rig Lajos

Ha így folytatja a kormányzati média, akkor nagyon sok gyógyászati eszközt vásárolhat belőle a jobbikos képviselő.

"A fideszes média még húsvét alatt is folyamatosan terjesztette rólam a hazugságokat, ezért minden ilyen portál ellen helyreigazítási pert fogok indítani"

 - mondta Rig Lajos. Mint ismert egyes közpénzből működő kormányzati lapok azt írták, hogy a jobbikos képviselő lányai fideszes plakátokat rongáltak meg.

"Minden egyes megnyert per után járó pénzt vissza fogok fordítani, és felajánlom a tapolcai és az ajkai kórház számára" 

- mondta. A képviselő a megnyert perekből származó összegből a két kórház számára egyszer használatos eszközöket vásárol.

"Ingyen és közpénzen nem hazudhatnak tovább, a Jobbik kormányra kerülve új törvényt fog hozni azért, hogy az elvesztett pereiket ne közpénzből, hanem saját hirdetési bevételeikből fizessék vissza"

Mint ismert, a fideszes médiát a kormányzati hirdetésekkel tartják a víz felett, a piaci bevételek messze elmaradnak ezektől.

Rig Lajos eddig egy pert nyert - első fokon - a Pesti Srácok ellen:

Ismét hazudott a Pesti Srácok: ezúttal Rig Lajost próbálták bemocskolni

A már a nevében is az '56-os hősöket gyalázó pestisracok.hu nevű kormányzati propagandaoldal még júniusban írta le a Jobbik tapolcai országgyűlési képviselőjéről, hogy pünkösdkor Badacsonyban ittasan botrányt okozott, és ezért a biztonsági őröknek kellett őt megfékeznie - áll a Jobbik hétfői közleményében.Mint ismert: a jobbikos politikus természetesen bírósághoz fordult a hazugságok terjesztése miatt.