A kormány politológusa elárulta: a Soros-hálózat tagjait figyelnék meg a szombati tüntetésen

Kiszelly Zoltán már rég kiiratkozott a hiteles politológusok köréből (nem mintha lenne még értelme ennek a szakmának), és amolyan tátogó húsbábja a kormánynak. Most is kiesett valami a szájából, ami újabb bepillantást enged a kétharmados bolsevizmus gumiszobájába.

Ahogy arról csütörtökön az Alfahíren is beszámoltunk, ideiglenes megfigyelőkamerákat szerelt fel a rendőrség a Kossuth tér különböző pontjain és az azt körülvevő utcákban, készülve a szombati tüntetésre. (Nem mellékesen a kormányprosti oldalak, mint az Origo és a Ripost arról kezdett el hazudozni, hogy külföldi antifasiszta tüntetőkkel készülnek felgyújtani Budapestet.)

Kiszelly Zoltán a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy miért is van szükség a rendőrségi kamerákra:

„Mindenki nyugodjon meg!

A holnapi tüntetés biztonsági óvintézkedései csak a Soros-hálózat várható "szokásos" provokációinak rögzítését, és az esetleges provokatőrök jobb azonosítását szolgálják.

Van ennek preventív hatása is, hiszen így a provokatőrök nagyobb eséllyel buknak le, és meggondolják, hogy MAJDAN-t, vagy Hamburgot (álarcos zavargások a tavalyi G20-csúcs idején) csináljanak-e Budapestből.

MINDANNYIUNK ÉRDEKÉBEN!”