Mészáros Lőrinc újságai szerint az ellenzékiek IQ-hiányos agyhalottak

Pauska Zsolt, a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks Hungary Zrt. tartalomfejlesztési igazgatója publicisztikát jelentetett meg a választások után a megyei napilapokban és azok online felületein.

Az írásban nemes egyszerűséggel IQ-hiányos agyhalottaknak nevezi az ellenzékieket, a balosokat, liberálisokat és az általa műnácinak tartott jobbikosokat egyaránt, de azért vannak még félelmei:

"A végeredményt tekintve legyinthetnénk is, magunkban hozzá­téve, hál’ Isten, hogy ekkora náluk az IQ-hiány, merthogy így még évtizedekig nem jutnak kormányra, és ez jó.

Azonban rosszabb a helyzet. Az oktatás, a kulturális és művészeti élet plusz az elektronikus sajtó nagyobbik része ugyanis továbbra is a kezükben van, és ezeken a területeken, ha kell vérrel-­vassal, de a saját normáikat érvényesítik. Az a kérdés, még meddig."

Ha valakit érdekel a teljes remekmű, elolvashatja például itt. A lapokat kiadó Mediaworks a közelmúltban épp kulturális kiadványok terjesztésére nyert el egy olyan 163 milliós közbeszerzést, amit úgy írtak ki, hogy másnak esélye sem volt nyerni.