Kubatov kopaszaival tenné erőszakossá a Fidesz a mai tüntetést?

Az új sebességbe kapcsolt diktatúra mindenre képes lehet.

Az Alfahír úgy értesült, hogy Kubatov Gáborhoz, a Fidesz pártigazgatójához és alelnökéhez köthető provokátorok arra készülnek, hogy

beépüljenek a ma esti tüntetés résztvevői közé és erőszakossá tegyék a megmozdulást.

Ahogy korábban is írtuk, a Fidesznek elemi érdeke saját választói és a viálg közvéleménye előtt azt a látszatot kelteni, hogy a lehetséges választási csalás miatt elégedetlen emberek csupán erőszakos csőcselék, akik "képtelenek elfogadni a demokratikus választáson elszenvedett vereséget".

Az alantas eszközökkel és erőszakkal való beavatkozás eddig sem állt távol Orbán Viktor rendszerétől, emlékezzünk: 2016-ban is a Fradi Security-hez köthető, büntetett előéletű kopaszokkal akadályozták meg egy ellenzéki népszavazási kezdeményezést.

Azt is érdemes felidézni, hogy a választás előtt Szabó "Szőke" Ferenc, a Kubatov Gábor kedvenc gyilkosaként elhíresült egykori "szurkolói koordinátor" lerántotta a leplet a hasonló manőverekről. A rettegett verőember meglepő részletességgel leplezte le a kormánypárt munkamódszereit, ezekről alábbi cikkeinkben olvashat:

Kitálalt az emberölésért ült Szőke: "felső körökből utasítottak, hogy védjük a Fidesz-székházat, verjük szét a Fradi-edzőt és Kassait"

"Szőke" még a kilencvenes évekből, szurkolói körökből ismeri Kubatov Gábort, aki a Ferencváros élére kerülve több fontos megbízatást is adott neki. Az elsőt 2013 márciusában, amikor a tervezett Alaptörvény-módosítás ellen tiltakozó, a Fidesz székházába behatoló diákokat szorították ki.

Kubatov egykori „problémamegoldója" szerint nem véletlen, hogy a Fidesz egyik riválisának méhészete leégett

Újabb elképesztő ügyet fedett fel a Privatkopo.hu bűnügyi portálnak a korábban emberölésért is elítélt Szabó „Szőke" Ferenc, aki hét évig volt a ferencvárosi labdarúgócsapat úgynevezett szurkolói koordinátora. „Szőke" ebben a pozíciójában a Fradi-elnök és Fidesz-alelnök/pártigazgató Kubatov Gábor legbelsőbb köréhez tartozott. Az egykori „szurkolói koordinátor" egy 2014. októberi önkormányzati választásról árult el súlyos információkat.