Az üzlet megy tovább: Rogán haverja 57,7 milliót kanalazott a paksi mézes bödönből

Most éppen a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos kommunikáció médiatervezéssel és médiavásárlással kapcsolatos feladatait nyerte el Rogán Antal szomszédja, Csetényi Csaba írja az mfor.hu.

A gazdasági portál a Paks II. Zrt. honlapján szúrta ki azt a dokumentumot, amely szerint a Network 360 Reklámügynökség Zrt. és Affiliate Network 360 Kft. által alkotott konzorcium

57,7 millió forintért lát el médiatervezéssel és médiavásárlással kapcsolatos feladatokat az állami cégnek (az iratokból nem derül ki, hogy ez bruttóban vagy nettóban értendő - a szerk.).

A konzorcium feladata az lesz, hogy a paksi atomerőmű-bővítés minél nagyobb teret kapjon a helyi, regionális és országos médiában. A megbízás az idei első félévére szól, a szerződés határideje pedig 2018. július 31., áll az mfor cikkében.

A megbízásról szóló hírben az egyetlen furcsaság, hogy Csetényiről egy ideje az a pletyka járta, hogy kegyvesztetté vált a Fidesz-közeli gazdasági holdudvaron belül, és ellökdösték a komolyabb közpénzlenyúlási lehetőségek közeléből.

Jó ideig egyetlen komolyabb megbízását a Lázár János tárcájához kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátása jelentette.