Bocsánatot kért a Magyar Idők

Hazudtak.

2016 elején még azt írták a "A Jobbik Putyin támogatási listáján" című cikkükben, hogy a párt pénzt kap Oroszországtól. Ez nem igaz, ezért most bocsánatot kértek, megsértették a párt jóhírnevét.

A Jobbiknak küldött levél alább olvasható:

Mint emlékezetes, a Jobbik száznál is több sajtópert nyert az álhírekkel és célzott rágalomhadjáratokkal operáló kormánymédiával szemben, ami, ha nem is tömegesen, de április 8-a után elkezdte közölni azokat a helyreigazításokat a pártról és annak prominens politikusairól, melyeket a Fidesz-győzelem előtt bírósági végrehajtás ellenére sem volt hajlandó lehozni.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a Jobbik épp ezért kezdeményez Fidesz-buktató csomagja első elemeként ügydöntő népszavazást a kiegyensúlyozott tájékoztatásról:

Volner János: "Ki lehet húzni a habonyi médiakampány méregfogát"

Volner kifejtette, hogy pártja ügydöntő népszavazást szeretne tartani a kiegyensúlyozott tájékoztatásról, melynek keretében a közmédiának példáulazonos időkeretet kellene biztosítani a parlamenti pártoknak a megjelenésre, valamintkötelező lenne kommentár nélkül bemutatnia a pártok különféle javaslatait, programjait.A Jobbik képviselője szerint a közhangulat is egy ilyen kezdeményezés mellett áll, ezzel pedig"ki lehet húzni a habonyi médiakampány méregfogát".