2018. 05. 16. 13:54

Idén is Keszthelyen táborozik a Jobbik Ifjúsági Tagozat

A Jobbik Ifjúsági Tagozat 2017 után ezúttal is a magyar tenger partján, Keszthelyen rendezi meg sorrendben nyolcadik nyári táborát. A tavalyi pozitív visszajelzéseket tapasztalva nem volt kérdés, hogy ismét az impozáns, de jól megközelíthető helyszínt válasszuk seregszemlénk otthonául - áll a Jobbik IT országos elnökségének közleményében.

Az ellenzéki párt ifjúsági szervezete idén "a közösségépítő programokra, egymás minél jobb megismerésére" helyezi a hansúlyt, kiemelt figyelmet fordítva az utóbbi időben hozzájuk csatlakozott több száz új tagra is.

"Mindezek mellett természetesen olyan hagyományos elemek is színesítik majd az eseményt, mint a balatoni strandolás, a főzőverseny, a sportnap vagy épp egy borkóstoló."

- áll a szervezők közleményében, akik a szervezett programokon túl nagyszerű közösséggel, felejthetetlen élményekkel, új ismeretségekkel és barátságokkal kecsegtetik a résztvevőket.

"Hogy minél többek vehessenek részt táborunkban, a barátságosság a rendezvény légkörén túl a részvételi díj mértékére is jellemző lesz. A jelentkezési lehetőségről és a programokról további információkat a jobbikit.hu/tabor oldalon találhatnak az érdeklődők, a táborra regisztrálni szintén itt lehet" - áll a Jobbik IT országos elnökségének közleményében.