Bizakodnak az egyiptomiak

Mindenesetre Szalah válla megsérült.

A Real Madrid-Liverpool (3-1) Bajnokok Ligája döntő első félidejének közepén a címvédő spanyol csapat hátvédje, Sergio Ramos az egész meccsre semlegesítette az angolok kiválóságát, az egyiptomi Mohamed Szalahot, tette mindezt úgy, hogy nem rúgott bele a csatárba.

Megvédte BL-címét a Real Madrid

Korábban a város metróvonalán több helyen is bombariadó volt. Később a rendőrség azt közölte, a fenyegetések hamisnak bizonyultak. Néhány órával a Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomás és a környékét, írta az Index az ukrán Interfax hírügynökségre hivatkozva.

Szalah néhány perccel később cserét kért.

"Egy biztos, ez nagyon súlyos sérülés. Kórházba vitték, ahol röntgenezik. Nem lehet tudni, hogy kulcscsont vagy váll, de nagyon aggasztó a helyzet”

– mondta a lefújás után Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere.

A Nemzeti Sport arról ír, hogy Szalahot még az este folyamán megröntgenezték: az eredmények szerint az egyiptomi vállában megsérült az egyik szalag, és bár egyelőre nem lehet tudni, hogy a támadónak pontosan mennyit kell kihagynia, az egyiptomi szövetség hivatalos Twitter-oldala arról számolt be, hogy a Liverpool orvosainak véleményét figyelembe véve bizakodóak lehetnek Szalah világbajnoki szereplését illetően.