Kim Kardashiant előbb fogadta a Fehér Házban Donald Trump, mint Orbán Viktort

Csúcstalálkozó.

Kardashian már korábban is beszélt róla, hogy Donald Trump elé viszi Alicia Johnson ügyét, de ez a terv inkább tűnt viccesnek, mint komolynak. Végül mégis sikerült elérnie, hogy találkozhasson az elnökkel.

Alicia Johnson egy 62 éves nő, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek kábítószer-kereskedelem miatt. Az ügye viszont nem ennyire egyértelmű, Johnson állítólag soha nem adott el drogot, csak ezzel kapcsolatos üzeneteket továbbított. Kardashiant azért is megérintette a sztori, mert az idős nő azután került ilyen helyzetbe, hogy elvesztette munkáját, a férje elvált tőle, a házából kitették és a fiát megölték.

A celeb célja, hogy elnöki kegyelemmel kihozza a börtönből a nőt, mert igazságtalannak tartja, ha egyszer rossz döntést hoz valaki, de nem követ el erőszakot senki ellen, nem kaphat új esélyt az életben. Azt is hozzátette, neki minden megadatott az életben, feleslegesnek érzi különböző javakra költeni a pénzét, ha más embereken is segíthet.

A címmel kapcsolatban a teljes igazság érdekében hozzá kell tennünk, hogy Szijjártó Péter épp a napokban találkozott az amerikai külügyminiszterrel, Mike Pompeóval, utoljára ilyen magas szintű tanácskozás 2012-ben volt a két ország között.

A témával itt foglalkoztunk komolyan:

Miért nem nyitnak ajtót Orbán Viktornak Washingtonban?

Donald Trump 2017 január végén lépett hivatalba az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökeként. Az biztos, hogy még soha nem volt ilyen vezetője Amerikának, de mit csinált eddig? Háttérbeszélgetések után bemutatjuk, hogy mi történt az elmúlt egy évben, harmadikként a magyar-amerikai viszonyt, röviden. Donald Trump elnökségének első éve, III. rész.

(fotó: Donald J. Trump / Twitter)