Nemzeti Sport: A PSG-nél folytatja Lőw Zsolt

Lőw Zsolt a Paris Saint-Germain (PSG) labdarúgócsapatának edzői stábjában, a nemrég kinevezett Thomas Tuchel vezetőedző segítőjeként szeretné folytatni pályafutását – értesült a Nemzeti Sport.

A lap úgy tudja: már csak a két klub, a PSG és a Lőw Zsoltot évek óta pályaedzőként foglalkoztató RB Leipzig megegyezésén múlik a klubváltás, a tárgyalások ezekben a napokban zajlanak.

Megegyezés esetén a magyar szakemberrel is le kell ülniük a párizsiaknak, de az már csak formalitásnak tűnik majd – írja a Nemzeti Sport.

Korábban már a Bild is megszellőztette: biztos, hogy Thomas Tuchel a PSG vezetőedzője lesz a következő szezontól, és Lőw Zsoltot szeretné maga mellé segédedzőnek.

A Magyar Nemzeti megkeresésére Lőw akkor azt mondta, jelen pillanatban csak az biztos, hogy kétezer-tizenkilenc nyaráig szerződés köti az RB Leipzighez.

A 39 éves magyar szakember 2015 óta az RB Leipzig segédedzője, előtte pedig az osztrák Red Bull Salzburgnál, illetve a Lieferingnél tevékenykedett.

Négy éve Dárdai Pál őt kereste meg, hogy legyen a segítője a magyar válogatottnál, de az akkor a Salzburg másodedzőjeként dolgozó Lőw Zsolt visszautasította felkérést.