Ez még a Fidesznek is sok volt: mégsem zárják ki a képviselő-testületből az őket kritizáló jászberényi jobbikost

Facebook posztjai miatt akarták a jászberényi képviselő testületből kizárni a kormánypártiak Budai Lóránt jobbikos politikust. Ezt még ők is erősnek érezték és visszakoztak.

A fideszes képviselők visszakoztak, így egyelőre nem zárják ki a jászberényi képviselő-testületből Budai Lóránt jobbikos képviselőt. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a városatya a Facebookon fogalmazott meg erős kritikát a fideszes városvezetéssel kapcsolatban, ami miatt Szabó Tamás fideszes polgármester vezetésével méltatlansági eljárást kezdeményeztek. Az N1 TV megpróbálta szóra bírni a polgármestert.

Az eljárás során a fideszes arrogancia még abban is megmutatkozott, hogy az önkormányzati illetékes bizottságának ülésén Budai Lóránt ügyvédje sem vehetett részt, továbbá az önkormányzat épületének folyosóit lezárták, és jegyzői engedélyhez kötötték a forgatást is.

Még ügyvédet sem akartak engedni a célkeresztben lévő jobbikos önkormányzati képviselőnek

Korábban már beszámoltunk róla, hogy összeférhetetlenségi eljárást kezdeményezett Jászberény fideszes polgármestere Budai Lóránt jobbikos önkormányzati képviselővel szemben azért, mert az ellenzéki politikus Facebook-oldalán kritikával illette munkájukat. A fideszes városvezetés és Szabó Tamás polgármester ugyanis úgy gondolja, hogy Budai Lóránt posztjai az önkormányzat jó hírnevét sértik, érdekeit csorbítják.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."