Ramos üzent Lopetegui menesztése után

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy Sergio Ramos, a spanyol válogatott csapatkapitánya Twitteren üzent azután, hogy a Spanyol Labdarúgó-szövetség azonnali hatállyal menesztette Julen Lopetegui szövetségi kapitányt, miután a szakember kedden bejelentette, hogy a Real Madridnál folytatja.

„Mi vagyunk a nemzeti válogatott, a címert, a színeinket, a szurkolóinkat és az országunkat képviseljük. Felelősek és elkötelezettek vagyunk veled és érted. Tegnap, ma és holnap is együtt. #VamosEspana”

– írta Ramos a Twitteren.

Julen Lopetegui helyét Fernando Hierro veszi át, a spanyol válogatott pedig már pénteken meccset játszik Portugália ellen.

Indul a focivébé, itt a menetrend

Ma délután magyar idő szerint 17 órakor hivatalosan is elkezdődik a labdarúgó világbajnokság. Csütörtökön egy mérkőzést rendeznek: a házigazda orosz válogatott Szaúd-Arábiát fogadja Moszkvában, a Luzsnyiki Stadionban.Az első igazán nagy rangadóra csak holnapig kell várni: Portugália Spanyolországgal találkozik. A világbajnoki címvédő Németország először vasárnap lép pályára és Mexikó válogatottjával csap össze.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss