A NAV most azt állítja, hogy mégsem sikkasztott Győzike

Elkobzott tulajdona is visszajár.

A NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt indított nyomozást Gáspár ellen, melynek során tavaly még házkutatást is tartottak vidéki otthonában.

Azzal vádolták Gáspárt, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, ami után nem adózott. Most úgy néz ki, hogy megszüntetik a büntetőeljárást, mert a vádak nem állják meg a helyüket.

"Ennyi megaláztatás és bántás után végre győzött az igazság. Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat"

- nyilatkozta a lapnak a showman.

Gáspár ügyvédje, Szilágyi Roland szerint az adóhatóság új eljárásában megállapította, hogy ügyfelének nem volt olyan ötvenmilliós bevétele, amely a sajátja lett volna, ami után adót kellett volna fizetnie. Ez egyben azt is jelenti, hogy "záros határidőn, azaz heteken belül" a lefoglalt vagyonát is vissza kell kapnia a Romantic egykori frontemberének.

Győzike az N1TV-nek: "Ez egy faszság", "ha nem tetszik nekik, hogy létezem, lőjenek fejbe!"

A romaceleb az N1TV Exkluzív című műsorában mesélte el, hogyan ütöttek családján a kommandósok, majd engedték ki 5 perc múlva. Kritizálta az igazságszolgáltatást, sajnálja karrierjét, és szerinte az egész ügye „egy faszság":