Bár kidobták Rogán szomszédjának cégét, azért köszönik a jó kis melókat

És köpni sem fognak.

Az utóbbi időben több jel is arra mutatott, hogy megromlott a viszony a kormány, pontosabban a Nemzeti Kommunikációs Hivatal és Csetényi Csaba, valamint Kuna Tibor eddig kiemelten foglalkoztatott kommunikációs cégeivel. Nemrég mindkét üzletember cégével szerződést bontott az NKH, de Kunát szabálytalanságok miatt meg is bírságolták, és gyanúsított lett egy ötvenmilliós adócsalási ügyben is, ilyen bánásmód pedig a NER-ben csak a kegyvesztetteknek jár.

Most a 444.hu figyelt fel a Médiapiacon megjelenő közleményre, amit Rogán Antal szomszédjának, Csetényi Csabának cége, a Network360 adott ki: ebben elég érdekes és hízelgő módon például azt írják, büszkék arra, hogy az államnak is dolgozhattak, vagyis

„köszönjük az elmúlt évek lehetőségeit, megtiszteltetés volt munkánkkal támogatni az állam több szereplőjének eredményességét”

A cég közölte, hogy hisznek az igazukban, és azt be is akarják bizonyítani, ám attól sem kell félnie senkinek, hogy bosszút állnának a munkamegvonás miatt. A töretlen lojalitást így erősítik:

„Azt azonban ne várja tőlünk senki, hogy rosszat mondjunk bármely megbízónkról, érkezzen a sajtó bármely szereplőjétől erre vonatkozó kérdés vagy igény.”

Csetényiék közölték, hogy a döntéssel, mellyel a Nemzeti Kommunikációs Hivatal felmondta szerződésüket, nem értenek egyet. A döntés oka meglátásuk szerint egy, az eljárás kezdete óta vitatott jogértelmezésen alapszik.