A Facebookon harcol a keresztényekért a Fidesz

Megosztásokkal és lájkokkal védjük keresztény testvéreinket. Oszd!!

Az Emmi által közzétett szerződéslista tanúsága szerint az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárság 2,5 millió forintért bízta meg a weboldalakkal és tartalomgyártással foglalkozó Origami Europe Kft-t, hogy készítsen egy oldalt, illetve „közösségi média tartalmakat” – vagyis Faccebook- vagy Instagram-posztokat – a helyettes államtitkárságnak. A közzétett adatokból az derül ki, hogy a megbízást három ütemben, jövő februárig kell elvégezni - írja a Népszava.

Ezen kívül havonta 275 ezer forintot kap egy Ozsváth Kálmán nevű magánszemély, hogy menedzselje a közösségi média tevékenységet az üldözött keresztények témakörében, illetve beszámolókat írjon erről. Ez a megbízás a friss táblázat szerint két hónapra szól, de Ozsváth neve már korábban is felbukkant a témában: tavaly novemberben a keresztényüldözésekről szóló tanulmányt rendelt tőle az Emmi.

Az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárság tavaly év végén azt mondta: 2,5 milliárd forintot fordítottak a legveszélyeztetettebb közösségek támogatására, főleg Libanonban és Irakban.