Bocsánatot kért a Ripost Vona Gábortól

Mintha egy tisztességes szerkesztőség lenne.

A Ripost ügyvédje levélben kért bocsánatot Vona Gábortól, mert az ügyfele több hazug cikkben is megsértette a Jobbik korábbi elnökének jó hírnevét.

Persze, annyi tisztesség nem volt bennük, hogy maguktól kérjenek elnézést a politikustól, a levelet megelőzte egy másodfokon elvesztett bírósági eljárás. Az pedig szinte már gerincességre vallott volna, ha maga Ómolnár Miklós főszerkesztő kér bocsánatot a Fidesz, így a Habony-média célkeresztjébe került Vona Gábortól.

Ugyanakkor azzal tettek volna a legjobbat az egész országnak, ha egyáltalán nem is hazudoznak a Jobbik miniszterelnök-jelöltjéről. Ám akkor felmerül a kérdés, hogy megnyert-e volna választásokat Orbán Viktor tisztességes körülmények között is.

Itt egy újabb példa arra, mennyire aljasan viselkedtek a Jobbik elnökével:

Terry Blackék semmivel sem tudták bizonyítani a Vonával kapcsolatos hazugságaikat

Az ügy szenzitív jellegére hivatkozva zárt tárgyaláson hallgatja meg a Budapest Környéki Törvényszék Vona Gábort, a Jobbik korábbi elnökét, illetve az őt homoszexuális vádakkal illető Terry Blacket és Amanda Elstakot. A lakájmédia képviselői elismerték, nem keresték meg a "hír" közlése előtt a politikust.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss