Kiakadt az Echo TV, hogy azonos nevű jelölttel akarják befolyásolni az időközi választás eredményét

Melyik Mészáros László lesz a befutó?

Az már biztos, hogy Mészáros Lőrincet egy bizonyos Mészáros László követi majd a felcsúti polgármesteri székben. Az azonban kérdéses, hogy melyik. Ugyanis a jelenlegi alpolgármesteren, Mészáros László Istvánon, a Fidesz jelöltjén kívül a Kétfarkú Kutyapárt által támogatott függetlenként induló Mészáros László János is ringbe száll a pozícióért – számolt be az RTL Híradó.

Közben a felcsúti milliárdos csatornája, az Echo TV is beszámolt az esetről, megtévesztést és az idős emberek átverését emlegetve. A riport szerint több felcsútit is felháborít, hogy az MKKP „be akarja csapni őket”.

Az egyik megszólaló, Czagler Zoltán szerint

„Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét. Hát mit lehet vele csinálni? Hát, ha ennyire gátlástalan szemét ember, hogy megtévesztésből akar hatalomra jutni, vagy egyáltalán előnyt szerezni. Az gazember, bűnöző.”

A riport végén a kétfarkús Mészárosnak felróják, hogy „ahhoz elég bátor” volt, hogy személyesen kampányoljon a faluban, de ahhoz nem, hogy plakátoljon is, hogy a helyiek lássák, ez a Mészáros nem az a Mészáros.

Az erkölcsi magaslatból beszélő riporter azt elfelejtette hozzátenni, hogy az MKKP egy viccpárt, aminek célja, hogy tükröt tartson a társadalomnak, és elfelejtett felháborodni az ihletet adó eseten is. Jelesül azon, hogy a miskolci időközi választáson induló Erdei Sándorral (Rokker Zsoltti) szemben a Fidesz elindított egy függetlennek beállított másik Erdei Sándort is.

Akkor most ki is a „gazember, bűnöző”?

Rokker Zsoltti kiakadt és beszólt a vele szemben csalással nyerni próbáló Fidesznek

Névdublőrök, áljelöltek, eltitkolt ajánlások, vesztegetési kísérletek, megtévesztés, lejáratás, rongálás - ezek az eszközök mindennaposak ma Miskolcon Erdei Sándor szerint. Mármint az igazi szerint, ugyanis indítottak vele szemben egy másik ilyen nevű embert is, így kettejük közé különbséget csak születési évszámukkal lehet tenni. A teljes ellenzék által támogatott Rokker Zsoltti 1976-os születésű, ez lesz a szavazólapon is.