„Mesterembernek” nevezte Kevin Spacey-t Kártyavár-beli felesége

„A »mehet« és az »ennyi« között ismertük egymást.”

Először szólalt meg Robin Wright a zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey-ről. Wright a Kártyavár című amerikai politikai thrillersorozatban az amerikai elnököt alakító Spacey feleségét játssza. A színésznő most a Today című műsornak nyilatkozott, amit az Index szemlézett.

Kevin és én a „mehet” és az „ennyi” között ismertük egymást, és a beállítások közti szünetből, amikor együtt nevetgéltünk. De magát az embert nem igazán ismertem. Hihetetlen mesterembernek ismertem meg

– mondta Robin Wright a műsorban.

Spacey-t tavaly vádolta meg egy Anthony Rapp nevű színész egy évtizedekkel ezelőtti szexuális zaklatással, azóta többen is ezt állították, és rendőrségi vizsgálat is indult. A botrány hatására a színész karrierje derékba tört, és természetesen a Kártyavárból is kirúgták, melynek hatodik, befejező évadát így már a Spacey által alakított Frank Underwood elnök karaktere nélkül forgatják.

Ilyen lesz Frank Underwood nélkül a House of Cards

A legjobb politikai témájú sorozat volt a 2013-ban induló House of Cards (Kártyavár), amelynek főszerepében Kevin Spacey brillírozott, mint a gátlástalan, a hatalomért bármire képest Frank Underwood. A nézők, a kritikusok imádták, és több ismert politikus is bevallottan a sorozat rajongójává, függőjévé vált, Spaceyt pedig a pályája csúcsára repítette a szerep.