Orbán szép lila nyakkendőben találkozott Putyinnal: "minden a korábban kialakított mederben halad"

Nem, nem szép.

Orbán Viktor gratulált vendéglátójának a világbajnokság megrendezéséhez. Kifejtette: Magyarország tiszteli és nagyra tartja az orosz kultúrát, és úgy vélekedett, ennek a sporteseménynek a megrendezésre méltó volt az orosz kultúrához.

Havasi Bertalan közölte: A megbeszélésen áttekintették a nemzetközi energetikai beruházások helyzetét, illetőleg ezek Európára gyakorolt hatásait, különös tekintettel a Török Áramlat gázvezetékre, amely Magyarország számára is kiemelten fontos.

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin tárgyaltak a két ország gazdasági együttműködésének zászlóshajóját jelentő paksi atomerőmű projektről is, ezzel kapcsolatban megállapították, hogy "minden a korábban kialakított mederben halad" - ismertette a sajtófőnök.

Ha az ország kiárusításán és titkos megállapodások megkötésén túl maradunk a könnyebben fogyasztható résznél,

az összetörten ülő Csányi Sándor mellett büszkén feszülő rohadt csúnya nyakkendőnél,

akkor emlékezhetünk a NER-vezér legutóbbi öltözködési csillanására, amikor a Várkert Bazárban tartott V4-es találkozón pár számmal nagyobb nadrágot vett fel, mint ami jó lett volna rá.

A megbeszélés végén amúgy megerősítették, hogy majd szeptember 18-án tartják a következő magyar-orosz csúcstalálkozót Moszkvában.