A jobbikos saját kerete terhére megcsinálta, a fideszes henceg vele

Pakusza fejlesztéseivel dicsekszik Kriza.

Kriza Ákos képviselői fejlesztésekkel dicsekszik, hívta fel a figyelmet keddi, miskolci sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán. A Jobbik önkormányzati képviselője közölte, az elmúlt időszakban levelet kaptak választókörzetének lakói, melyben Miskolc polgármestere a választókörzetben idén megvalósult nagy volumenű fejlesztésről adott tájékoztatást. Nevezetesen a Fátyolka utca teljes és a Bellervölgy utca részleges aszfaltozásáról. Csak azt „felejti el” leírni, hogy mindez a képviselői alapból a képviselő és a lakók kezdeményezésére valósult meg – tette hozzá Pakusza.

Saját maga építtetett utat Miskolcon a jobbikos képviselő, mert már hiába vártak a Fideszre

Néhány héttel a Bimbó utcai fejlesztés bemutatása után újabbról számolt be Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője. Ezúttal a politikus választókörzetében található Fátyolka utca újult meg, ahol az eddig zúzalékos út kapott aszfaltborítást. Mindez pedig saját képviselői alapjából történt meg.

Ellenzékből: újabb utat épített saját alapjából a miskolci jobbikos képviselő

Az ellenzékben maradt jobbikos politikus emlékeztetett: az elmúlt évekhez hasonlóan idén is folytatódik saját útfejlesztésük a választókörzetben, melynek eredményeként csökkent a szilárd burkolattal nem rendelkező, zúzalékos utcák száma. Mint mondta, a Fátyolka utca lakói hosszú évtizedek óta várták, hogy utcájuk szilárd burkolatot kapjon, mindezek után a tavalyi és az idei évben két ütemben készült el az utca aszfaltozása, teljes egészében a képviselői alapból, mintegy 9,5 millió forint értékben. Így néz ki most:

Szerinte annál is inkább visszatetsző mindez, mert Kriza Ákos a tavalyi évben a zárszámadás tárgyalásakor leszavazta épp a Fátyolka utca fejlesztésére kért 4 milliós összeget.

Nem túl elegáns egy polgármester részéről, hogy miután nem támogat egy fejlesztést, majd az a megvalósul, politikai hasznot szeretne húzni belőle

– fogalmazott a jobbikos Pakusza.