Kiáll az Adóskamara Varga-Damm mellett: a Kossuth téren várják Orbán válaszát

A jobbikos politikus a parlamentben vár a miniszterelnöki válaszra.

Mint ismert, Varga-Damm Andrea tegnap óta várakozik Orbán Viktor miniszterelnöki irodája előtt, és elmondása szerint addig nem is távozik onnan, míg választ nem kap a kormányfőtől.

A Jobbik országgyűlési képviselője azt szeretné, hogy a kormányfő a devizahiteles végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése érdekében kezdeményezze az Országgyűlés összehívását, továbbá azt is szeretné elérni, hogy a Pénzügyminisztérium dolgozzon ki egy olyan programot, amiben az ápolási díjat 2019. június 30-ig a minibálbér szintjére emelik.

Nem tágít Orbán Viktor irodája elől a jobbikos képviselő

Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő a miniszterelnök irodája előtt ülve várja, hogy választ kapjon múlt szombaton a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése, valamint az ápolási díj ügyében feltett kérdéseire. A képviselő addig nem tágít, míg választ nem kap. Közben a Parlament előtt ezekben a percekben veszi kezdetét az ápolási díj emeléséért összehívott tüntetés.

Üzent az Országházban éjszakázó jobbikos a lefekvéshez készülődő Orbán Viktornak

Remélhetőleg most már Orbán Viktor miniszterelnöknek is leesett, hogy muszáj lesz színt vallania a devizahitel-károsultak és az otthonápolók ügyében, ugyanis a jobbikos Varga-Damm Andrea nem tágít a parlamenti irodája elől. Mint írtuk, a Jobbik országgyűlési képviselője azt szeretné, hogy a kormányfő a devizahiteles végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése érdekében kezdeményezze az Országgyűlés összehívását, továbbá azt is szeretné elérni, hogy a Pénzügyminisztérium dolgozzon ki egy olyan programot, amiben az ápolási díjat 2019.

"Én csak a válaszra várok, és ha megkapom, már megyek is haza"

"Reggel van. Túl vagyok az első parlamenti éjszakán. Szemben velem a zászló néha lobog, de inkább nyugalomban van. Megmosakodtam, felfrissítettem magam, kezdődhet az új nap. Én csak a válaszra várok, és ha megkapom, már megyek is haza"- írja Facebook oldalán a jobbikos képviselő, aki a deviza-károsultak és az otthonápolók ügyében vár választ a tegnap viharos gyorsasággal lelépő miniszterelnöktől.