Csak Kövér meg ne hallja: "Itt egyedül Varga-Damm Andreát nem kell félteni"

Orbán Viktor kilakoltatása viszont jó ötletnek tűnik.

Varga-Damm Andrea a parlamentben várakozik, Orbán Viktor vakációzik, a devizahitel-károsultakat kilakoltatják, az otthonápolók pedig 52.800 forintból élnek. Jól van ez így? 

Nem. Itt egyedül Varga-Damm Andreát nem kell félteni. Ő végzi azt a munkát, amit egy jobbikos képviselőnek végeznie kell. Eközben pihenés nem Orbánnak járna, hanem azoknak, akik évek óta a kilakoltatás rémétől rettegnek, vagy akik évtizedek óta gondoskodnak otthon a nap 24 órájában a szeretteikről lehetetlen anyagi körülmények között. Nekik járna végre a nyugalom. Kilakoltatni pedig egy embert kéne, de őt soron kívül: Orbánt a parlamentből. 

A fideszesekkel szemben Ön nem szavazta meg, hogy 3 év börtön járjon a politikusok úgymond zaklatásáért. Miért?

A Fidesz azért módosította a Btk.-t, hogy a politikusait megvédje a választóktól. Szerintem meg aki fél a választóktól, az ne legyen képviselő. Egy képviselő ugyanis mindig és mindenhol képviselő addig, amíg mandátummal rendelkezik, így őt bárhol, bármikor, a nap 24 órájában megszólíthatja a választó, kérdéseket tehet fel, elmondhatja a véleményét. A Fidesz és a Jobbik közötti különbséget jól mutatja, hogy amíg mi jobbikosok örülünk annak, ha a választó megkeres bennünket a problémáival, addig a Fidesz szerint ez már maga a zaklatás.

Véget ért az első parlamenti ülésszaka, megérte?

Nekem korábban minden vágyam az volt, hogy egyszer szembe nézzek az ország tolvajaival, és a szemükbe mondjam, hogy igen, azok vagytok! Ez már teljesült. A helyes iránynak ezt tartom. Nincs udvariaskodás, nincs hajbókolás, csak a pőre igazság van, ami szabaddá tesz. Remélem nemcsak engem, hanem mindazokat, akiknek elegük van abból, hogy amíg a nép csak vet, addig az urak csak aratnak.

Miről nem hallhatott még Kövér László? KATTINTSON IDE!