Végrehajtás indult a miskolci fideszes hazugsággyár ellen

Se erkölcsöt, sem törvényt nem ismernek.

Miután a Miskolci Napló ismétlődő jelleggel hazugságot terjesztett a Jobbik képviselőjéről, Jakab Péterről, a bíróság "az újságnak nehezen nevezhető terméket" kiadó önkormányzati céget jogerősen 350 ezer forint sérelemdíj megfizetésére kötelezte - közölte a legerősebb ellenzéki párt.

"A Kriza Ákos vezette önkormányzat és cégei úgy tűnik, azt gondolják, rájuk nem vonatkoznak a magyar törvények, ezért semmibe véve a bíróság ítéletét mind a mai napig nem fizette meg a hazudozás árát. Jakab Péter ezért végrehajtási eljárást indított a Miskolci Naplót kiadó, ezáltal fideszes hazugságokat terjesztő önkormányzati cég ellen".

A bíróság el is rendelte a végrehajtást, amely a cégkivonaton is megjelent már.

"Így ország-világ láthatja, hogy az adófizetői pénzekkel kitömött propagandalapot mennyire nem érdekli még egy jogerős bírósági ítélet sem"

- utalt arra a Jobbik Miskolci Alapszervezete, hogy az eljáró végrehajtó már ki is adta az inkasszót a fideszes hazugsággyár, a Miskolci Kommunikációs Kft. bankszámlájára.

Ismét elmeszelték a TV2-t egy Jobbikról szóló kampányhazugság miatt

A választási kampány hajrájában a Fidesz csúcsra járatta hazugsággépezetét, és a rengeteg ordas rágalom között azt a képtelenséget is kitalálták, hogy az immáron több mint egy éve előzetes letartóztatásban levő baloldali ügyvéd, Czeglédy Csaba is támogatta a Jobbikot. Amely hazugságot aztán a TV2 nehezen érthető módon "Tények" címen futó propagandaműsora is átvett - áll a Jobbik közleményében.