Flo Rida ugrik be Pitbull helyére a Fezenen

A többek között Pitbullal is közös dalokat jegyző, többszörös Grammy-jelölt amerikai dalszerző-rapper, Flo Rida érkezik a hétvégén.

A zenész 10 éve szolgáltatja a slágereket, mint a "Whistle", a "Right Round", a "Good Feeling" vagy a "Wild Ones". Pályafutása során rengeteg sztárral dolgozott együtt, Pitbull mellett például David Guetta-val, Nicki Minaj-zsal, és Sia-val is.

A műsorváltozásra azért került sor, mert eddig ismeretlen okokból a szombat esti sztárfellépő, Pitbull több európai koncerje között a székesfehérvári fellépését is visszamondta. 

A FEZEN egyébként ma rúgja be a motort egy metal nappal. Este a holland szimfonikus metal képviselői után a német rocklegenda, a Helloween egy rendhagyó koncerttel nyitja meg a fesztivált.

„Tökfej nem leszek, van belőle elég." De, legalább egy estére igen! - A Helloween bulijára készülve

A Helloween 2016-ban robbantotta azt a hírbombát, hogy a következő két évben egy speciális világturnéra indul, amelyen a csapat jelenlegi tagságához (Andi Deris - énekes, Michael Weikath - gitáros, Sascha Gerstner - gitáros, Markus Grosskopf - basszusgitáros, Daniel Löble - dobos) az első felállás gitáros/énekese Kai Hansen, valamint - engedtessék meg legnagyobb dobásnak nevezni - a Keeper-korszak ikonikus énekese, Michael Kiske is csatlakozik!