Bravúrdöntetlennel folytatta a BL-selejtezőket a Vidi

A MOL Vidi FC az elmúlt években rendszeresen Bajnokok Ligája vagy Európa-liga főtáblás Ludogorec Razgrad otthonában játszott 0-0-s döntetlent a BL-selejtezők második fordulójában.

A luxemburgi bajnok elleni nehézkes továbbjutás után Bulgária legjobbjához utazott a Vidi. A Transfermarkt szakportál adatai szerint a Vidi kerete 14 millió eurót ér, míg a Ludogorecé több mint 50 millió eurót, így sok jóra nem számíthattunk.

A magyar csapat futballistái közül Anel Hadzic a bemelegítés során megsérült, nem tudta vállalni a játékot, helyette Boban Nikolov került a kezdőtizenegybe.

Eleinte a Vidi FC kapuja előtt zajlott a játék, Kovácsik Ádámnak többször is védenie kellett, majd a huszadik perc után a magyaroknak is voltak lehetőségeik. A folytatásban újra a Ludogorec irányított, amelynek az első félidőben hat kapura lövése volt, míg a székesfehérváriaknak csupán egy.

A második félidőben sem változott a mérkőzés képe, többet volt a labda a bolgár csapatnál, amely néhányszor ígéretes helyzetbe került. A hajrában a korábbinál is intenzívebben támadták a Vidi FC kapuját a házigazdák, és bár 16-2-es kapura lövési aránnyal zártak, gólt nem tudtak elérni.

Visszavágó jövő szerdán 20 órától.

(fotó: molvidi.hu)

sss
2019. Augusztus 19. | 17:02
Merkel és Orbán
sss
2019. Augusztus 19. | 17:02
Merkel és Orbán
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita

Friss

Van ugyanis mit megtéríteniük az országnak. Vélemény.
Olyan súlyos az utasok helyzete, hogy azonnal ki kellene kötniük.
Már a NATO is foglalkozik az embargókat kijátszó szervezett bűnözői körökkel.
Galbács Mihály kitálalt a gyulai városvezetés mutyijairól.