Holnap debütál az Aranyélet Amerikában

A magyar sorozat meghódítja az USA nézőit is?

Nem ez az első alkalom, hogy az anyacég az HBO Europe-tól vesz át tartalmakat, de ez nem kicsinyíti annak a jelentőségét, hogy az Aranyélet, szó szerinti fordításban Golden Life címen kerül az amerikai fogyasztók elé.

Ami lehetőséget ad arra, hogy az amerikai kritikusok felfigyeljenek rá. Amennyiben jó fogadtatásban részesül az sokat lendíthet a hazai sorozatgyártáson is, és elindulhat itthon az, ami a németeknél vagy a franciáknál, azaz eredeti magyar kontentért jöhetnek majd ide a szolgáltatók.

Aki még nem látta volna, annak itt az előzetes. Van idő bepótolni Miklósiék történetét az októberben képernyőre kerülő harmadik évad előtt.

Aranyélet - Hivatalos előzetes

Megérkezett az HBO Magyarország új, saját gyártású sorozatának hivatalos trailere! A 8 részes Aranyélet Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezésében, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó főszereplésével november 8-án érkezik a magyar HBO-ra. https://www.facebook.com/aranyelet.hbo http://www.hbo.hu/series/aranyelet Iratkozz fel az HBO Magyarország Youtube csatornájára: http://www.youtube.com/HBOMagyarorszag Csatlakozz az HBO közösségéhez!