A Vico volt székháza lett a 2Rule új otthona

Már lassan minden Mészárosé lesz.

A 20 éve meggyilkolt Fenyő János Vico-járól elhíresült irodaház márciusban szintén Mészáros Lőrinc fennhatósága alá került az Appeninn Holding-részvények felvásárlását követően. A felvásárlás idején az Appeninn tulajdonában és üzemeltetésében lévő, összesen 65 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttes értéke meghaladta a 22 milliárd forintot.

Az állami médiával különleges kapcsolatot ápoló cég eddigi bejelentett címe a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó herceghalmi Talentis Zrt. irodája volt, de ott még a sportruházati cég nevét sem írták ki a többi Talentis-érdekeltségben működő vállalkozás mellé. Nem meglepő, hiszen a cég 2017 végén még egyetlen alkalmazottal és mindössze 5 millió forint törzstőkével vegetált. 

A 24.hu emlékeztet, hogy Mészáros nem csak Fenyő egykori épületeit birtokolja, hanem annak megöletésével vádolt ősellensége, Gyárfás Tamás irodaházát is megszerezte. A Nap-TV egykori székházába a felcsúti milliárdos saját csatornája, az Echo költözött be.
 

Mészáros pénzéből fizetné ki az óvadékot Gyárfás

Befizetné a 100 millió forintos rekord mértékű óvadékot a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban meggyanúsított Gyárfás Tamás. A 24.hu-nak nyilatkozó egykori sportvezető-médiamogul azt mondta, nincs veszítenivalója. Az óvadékot ugyanis csak akkor nem kaphatná vissza, ha megsértené a bíróság szabályait. De ez szóba sem jöhet, mert soha nem fogok megszökni és mindig a hatóság rendelkezésére fogok állni.