Lesz újra Való Világ, és Veiszer Alindát is az RTL Klub képernyőjén láthatjuk

Itt van az RTL Klub őszi műsorrendje.

Az RTL ismét beröffenti a Való Világot, kapunk új X-Faktort, és folytatódik a rendkívül sikeres A mi kis falunk sorozat – írja a 24.hu. Két év után újra képernyőre kerül a Nyerő páros, ahol egy volt Hír TV-s arccal is találkozhatunk.

A Nyerő párosban megkapjuk többek között Delhusa Gjont és Molnár Fannit, Dobó Ágit és Kis Csabát, Gáspár Lacit és Gáspár Nikit, a volt luxusfeleség Vasvári Vivient és Szegedi Ferencet, valamint a tökéletes ellenpontot, Veiszer Alindát és László Pált. Indulás augusztus 27-én.

Lesz új saját fejlesztésű műsor is, a Szenzációs négyes, szeptember másodikától. Ez egy generációs vetélkedő, 20-as, 30-as, 40-es és 50-es korosztállyal, zsűrivel, aminek tagjai Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee lesznek, műsorvezető Istenes Bence, szereplők többek között Keresztes Ildikó, Csonka András, Hajdu Steve, Tóth Gabi, ÉNB Lali.

A mi kis falunk harmadik évadja szeptember elsején indul, új szereplőt is kapunk Nagy Sándor személyében, aki rendőr lesz. Az új Survivor már elkészült, ősszel láthatjuk szintén Istenes Bencével, aki egyébként Németországból érkezik, mert az ottani X-Faktort vezette.

A magyar X-faktor borítékolható volt, a Való Világ Powered by Big Brother-t Puskás Peti és Nádai Anikó egyengetik majd.

Lesz Konyhafőnök VIP is, kicsi frissítéssel, ami abban merül ki, hogy nagyobb hangsúlyt kapnak a Michelin-csillagos séfek, Sárközi Ákos és Rácz Jenő.