Késsel akart pitypangot szedni a 87 éves néni, a rendőrök sokkolóval ütötték ki

Olyan szép világban élünk!

Az NBC írta meg a sztorit, a 87 éves, az amerikai Georgiában élő Martha Al-Bishara pénteken pitypangot akart szedni az otthonához közeli telken, ahova vitt egy kést is magával.

Erre a helyi gyerekklub vezetője betelefonált a rendőrségre, hogy itt egy 87 éves, nehezen mozgó idős asszony, akinél van egy kés, segítség.

A rendőrök 3 fővel érkeztek a helyszínre, felszólították az asszonyt, hogy dobja el a kést, aki csak azért a kurva pitypangért indult és alig bírt mozogni, nem akart bántani senkit.

Szóval felszólították az egyenruhások, de a néni nem beszél angolul, nem értette, hogy mit akarnak, meg hogyan is értette volna, csak pitypangot akart a salátájába, erre kihívják rá a rendőröket.

Az egyik aztán elmutogatta neki a helyzetet: elővette a saját kését, és eldobta. A 87 éves néni viszont nem tett így, ezért sokkolóval a földre vitték.

A nő ellen vádat emeltek a hatóság munkájának akadályozásáért és illetéktelen behatolásért. A család szerint, ha három rendőr képtelen kezelni egy már menni alig bíró 87 éves nénit, jobb ha leszerelnek.